(Vormgeving button door: Massimo Randag)

Anders

DAVIDSON is van Zweedse afkomst, woont in Hilversum en is getrouwd met de Engelse violiste Diana. Hun drie kinderen spreken vele talen, ook die van de muziek.

 

Anders Davidson is cellist, die stiekem op zijn vijfde op het toen veel te grote instrument van zijn vader begon te oefenen. Zeer tegen de zin van zijn ouders, die de cello fysiek te zwaar vonden voor het belhameltje.
Hij bleek een doorzetter, en is als cellist heel ver gekomen, werd leerling bij de grootmeester Rostropovich, en belandde na de nodige omzwervingen in Holland, waar hij in het Radio Filharmonisch Orkest terecht kwam.
En in studio’s achter onder andere Borsato voor ‘strings’ heeft gezorgd.
 

Anders

 

Het is ook Anders die op prachtige wijze voor de muziek van de kortfilm MIXED BAG, OR WHAT’S IN A DREAM... heeft gezorgd. In een nachtelijke kerk te Aalsmeer heeft hij gedeelten van de Cello Suiten van JOHANN SEBASTIAN BACH opgenomen (sound recordist GABY DE HAAN).

 

Anders hebben we leren kennen in de keukenkelder van kok HEIN WIERSINGA, een vriend die naast koken vooral het bespelen van ... de cello leuk vindt in het leven.
Laat Anders nou net een enthousiaste (ex-amateur-)kok zijn !!
Die twee hebben zich dan ook verenigd in het cateringbedrijf CUISINE & PRAK.

 

Anders is een prachtig mens, met een welgemoedheid die echt kracht schenkt aan hen om hem heen, en een lach die nog guller is dan zijn gerechten.