(Vormgeving button door: Massimo Randag)


Paullo


of PAULUS, dus PAUL LOGISTER (hoewel hij zich wel 'ns heeft laten ontvallen dat dát zijn voornaam eigenlijk ook niet is...) bewijst hoe prettig het is als verre vrienden weer dichterbij komen.

 

Na meer dan een decennium down under, is hij alweer flink wat jaren terug in ons eigen pieplandje waar hij woont in een schitterend bijgebouwtje op een boerderij in de Beemster. Hollandser kan het niet voor deze kosmopoliet !

Dankzij die tijd in Australië ontmoeten we zo nu en dan enkele van zijn vrienden die uitbLINKen in smulpaperij ("Tell him about the crocodile, tell him about the Crocodile !") en buitenissige kerstkaarten, of in het schrijven van prachtige reisverslagen en dito foto's, zoals Sam die eens zijn gaffer was.

 

Paul Logister Crewcall-TABS
 

Ook heeft Paul, die dus heel erg lang een uitstekende belichter is geweest, in dat verre buitenland het fenomeen 'agenda-beheerder' ontdekt.
En dat heeft hij ook mee terug genomen.

 

Nu stopt Paul al zijn zorgzaamheid, zijn oprechte meedenken en willen meehelpen in zijn Crewcall-TABS, inderdaad de eerste en vooralsnog enige agenda-beheerder van filmend Nederland. Dat overigens helemaal niet beperkt blijft tot die filmwereld; dat zou ook niet kunnen bij iemand die met zo'n open en ruime blik de wereld inkijkt.

 

Paul is de man in wiens gezelschap een mooi glas wijn nog lekkerder smaakt; hij is ook één van de weinigen die het gepresteerd heeft om het even legendarische als beruchte Château-Neuf-du-Pape domein Rayas op te komen zónder er met een dubbelloops weer vanaf geschoten te worden.
Voorwaar een hele prestatie.


Het is vast de Bourgondische inborst van deze geboren Limburger die hem tot diep in de kelders van Rayas bracht, en hem al proevend en drinkend langs vele tonnen voerde.

 

Proost, Paul !